2017. március 6., hétfő

Melyik a legjobb korrektor? - Essence, Catrice keresgélések, tapasztalatok

Sziasztok!

Jó ideje keresem a tökéletes korrektort, ami elfedi a karikáimat a szemem alatt, de jó az apróbb bőrhibák leplezésére is. Idő közben sok furcsa dolgot művel a szemkörnyékemnél a bőr, teljesen kiszáradt és bepirosodott.
A bűnös nem egy korrektor volt,de szerintem szerepe volt benne annak is, majd a posztban elolvashatjátok melyik is volt. Nézzük szépen sorban, melyik mit tud.

Essence All about matt!, Catrice Camouflage tégelyes verzió,  Essence Camouflage,  Essence Stay all day 16 h

Ugyanazon sorrend balról jobbra: Essence All about matt!, Catrice Camouflage tégelyes verzió,  Essence Camouflage,  Essence Stay all day 16 hKezdjük sorban a leírásokat, egyenként elmesélem a véleményem, a végén pedig összegzem a leírtakat- ha a külön-külön részletes leírást nem akarjátok elolvasni.

Essence All about matt: 

Még a kifutó szortiment leárazásakor került a kosaramba, annyi pénzért jó próba lehetőségnek gondoltam. Használtam is serényen, hónapokig. Semmi problémám nem volt vele, de nem is volt kiemelkedően szuper, csak jó. Azt kell mondanom, hogy egy átlagos termékről van szó, tartott de nap végére mégsem maradt tökéletes, fedett is meg nem is, mert például a problémás bőrhibákat nem fedte el rendesen. Tudtam azért építgetni, szem alá jó volt,ott tényleg szuperül működött. 
Ára: 350 Ft volt - szortimentfrissítéskor- Rossmann

Catrice Camouflage tégely:

Lehet sokan tudjátok,hogy ennek van egy stick-es verziója is már, ami a tipikus korrektorecsetes kiszerelés. Sok jót hallottam arról averzióról, meg swatcholtam is már drogériában,és merőben más mint ez, szóval attól most vonatkoztassunk el- az hígabb, folyékony korrektor. 
Ez a tégelyes verzió egy robosztus, kemény korrektor, nem szeretem. Nagyon kényelmetlen és nehéz kicsalogatni a dobozkájából, főleg nagy körmökkel macerás. Alapjáraton egy durva és kemény krémes-zsíros korrektor, amit utána nehezen is dolgozok el a szemem alatt, de a fedése kétségtelenül nagyon jó, ha már sikerült felvinni. Talán ezt szerettem a legkevésbé az összes közül. 
Ára: 1000-1300 Ft között-Rossmann

Essence Camouflage:

Ez egy friss korrektor még, nem rég került ki a boltok polcaira,ugyanis az essence új szortimentjének része. Jelenleg őt nyúzom,és a szemem alá, a problémásabb részekre az arcomon szeretem. A durva, konkrét sebekre, aknékra nem a legjobb, mintha elillanna, pedig púderrel is fixálom. 
Kellemes az állaga, folyékony de nem víz hígságú. Nem tartom egy rossz korrektornak, bátran ajánlom kipróbálásra.
Ára: 1200-1500 Ft körül- Rossmann

Essence Stay matt 16h :

Mit is mondjak nektek erről. Szerettem, de semmi extra. Fellelhető a szortimentben jelenleg is. Használgattam, szépen fogyott,láthatjátok. Aztán egy koreai krém miatt nagyon kiszáradt a szemem,és a korrektor is csípni kezdte, ráerősített az amúgy is problémás részre, még tovább szárította a bőrt azon az érzékeny területen. Jelenleg is nehezen ápolom azt a részt, még sok mindenmentes termék is irritálja. 
Átlagos korrektor, nem kell tőle csodát várni, szem alatt (ha bírja az ember és nem túl érzékeny mint én) akkor viszonylag jól fed, de a bőrhibákkal ez sem veszi fel a versenyt.
Ára: 1000-1200 Ft körül- Rossmann

Összegzés: A kedvencem mindenképpen az essence All about matt! és az essence Camouflage lett. Legkevésbé a Catrice Camouflage-t ajánlom, a zsíros mivolta,keménysége és nehezen kezelhetősége miatt. Az All about matt nem rossz,ha nem irritálja a bőröd. Egyik sem vészesen drága, egy próbát mind megér véleményem szerint.

Ajánlanátok nekem egy korrektort, ami tényleg jó minden tekintetben és nektek bevált?

Köszönöm, hogy itt voltatok, ölel benneteket:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése