2017. január 17., kedd

Megérkezett a januári Avon rendelésem

Sziasztok!

Az Avon egy olyan márka, amit már általános iskolás korom óta szeretek. Vannak nagyon jó termékeik, és kevésbé jók,de melyik márka nem ugyanebben a cipőben jár? Már régen is imádtam a katalógust kézhez kapni, átlapozni és kiválasztani a rendelésem, majd vártam, mikor érkezik. Ez ma sincs másként, talán megfontoltabban rendelek és inkább a minőségre, nem pedig a mennyiségre fekszem rá, valamint nem sajnálok picikét többet kiadni a zsebemből a jobb termékért. Ebben a hónapban későn kaptam katalógust az ünnepek miatt, de még éppen időben,hogy tudjak rendelni. Lássuk, mik érkeztek hozzám.


Persze már a következő lapszámra is lecsaptam, rendelés leadva :)

A katalógusból három dologra esett a választásom,ami igazából kettő. Miért is? Mert a a Clearskin termékei csomagban voltak kaphatóak. Ha megvásároltad a szalicilsavas arctisztítót, kaptad mellé a tonikot. Azért volt ez nekem szuper ajánlat, mert a napi rutinom része ez a tonik, nagyon szeretem, és jó is a problémás bőrömre. Az arctisztító a szalicilsavval pedig gyanítom szintén jó lesz, szóval megérte. Tesztelés indul, a tonikról pedig már tervben van a teszt írása. 
Nem maradhatott ki valami aranyos-édes dolog sem a rendelésből. A vanilia illatát nagyon kedvelem, eleve szeretem a fürdőtermékek esetében az édes illatcsaládokat. A habfürdő csomagolása is édes, de az illata is. Igazi vanilia bomba, ami majd feldobja a még hátralévő hideg estéimet a kádban, ugyanis nagyon rákaptam a kádfürdőre, a fürdősókra, így majd az általam kipróbált darabokról egy összetett teszt része lesz ez a fürdőhab is.A következő rendelésem megérkezésekor majd azt is megmutatom, mit kértem. Addig is készüljetek, mert nemsokára ha a tesztelésük végére érkezem, láthatjátok a kiértékelő véleményemet ezekről a dolgokról.

Ti miket szerettek az Avon-tól? Van kedvencetek a márkától?

Köszönöm,hogy benéztetek:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése