2017. január 27., péntek

Avon Attraction női parfüm teszt- egy igazi atrakció az Avontól

Sziasztok!

Igen, megint Avon-os bejegyzéssel jövök, mert ez következik a kis listámon. Nos, egy parfüm tesztjét szeretném nektek leírni, mert ilyen már amúgy is régen volt a blogon. 
Sokan vélekednek úgy,hogy minden illat a katalógusból egyforma, ugyanolyan, sablonos.. nem tudom jó -e az orruk, mert szerintem nem! Abban értek velük egyet,hogy van egy bizonyos illatcsalád, egy illatkompozíció,amire gyakran épít a cég,és emiatt érződik sok parfümjük hasonlónak. Az igazsághoz tartozik,hogy ezt az illatkategóriát amit a leggyakrabban használnak én nem kedvelem, nekem szúrósan erős virágos illata van,amit nem tudok magamon viselni, nem is kellemes az elegy amit a bőrömmel érintkezve alkot. 
Az édes, vaníliásabb illatok az én vonalam, onnan szeretek válogatni, mert általában az a parfüm amiben vanília van,az már esélyes az én kegyeim elnyerésére. Rátaláltam egy új kis kedvencre, az Attraction-re, ami egy igazán nőies és finom illat. Ez egy fás-gyümölcsös illat, egyből kijön az,hogy már jobban nekem való mintha virágos lenne, azonban ebben a fekete szeder, az ámbra( legtöbbször kedvelem) és pézsmás jegyek vegyülnek el, így alkotva egy finoman csajos, puha, selymes illatot. Ne úgy képzeljétek el,hogy konkrétan kiérezni az összetevők közül akármelyik dominanciáját, nem, ez egyben így egy illat ami egy olyan finom új illatot képez ami leírhatatlan,édeskés és lágy.
Az üvege is szép, csajos arany színben pompázó kis cukiság, nekem ez a 30 ml-es verzió van meg a polcomon. Szép ez a kupak és a mintázat a hátgerincén az üvegnek,olyan ünnepies. Több verzióban elérhető,mikor-hogy. Nekem ez az olcsóbb verzió van meg, az üvege nem olyan csicsás mint a rendesnek ami ha jól tudom 50 ml, 1500 Ft-ért vettem, ami az eredeti 5-6000 Ft-os árához képest bizony nagyon jó ár! Ezen kívül leltem egy csoportot a face-en, ahol olcsón lehet Avon termékeket vásárolni, onnan már újra is rendeltem.


     A tartóssága sajnos nem olyan jó, bizony ezt újra kell fújni, de ebben az is közrejátszik,hogy megszokja a nózink.  Ajánlom nektek egy szaglászásra, hátha Ti is egy új kedvencre leltek a boduárotokba.


Van kedvenc Avon parfümötök? Melyik parfümöt ajánlanátok kipróbálásra?

Köszönöm,hogy benéztetek:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése