2016. december 19., hétfő

Esküvői trendek Cheap Bridesmaid Dresses

Sziasztok!

Minden lány álmodozik az esküvőjéről,a  nagy napról amikor hercegnőnek érezheti magát és a számára világ legszebb habos-babos ruhájában lépdel élete szerelme felé. Írtam már nektek ebben a témában korábban is, és mivel most megkeresett engem a DressFashion oldal, felkértek rá,hogy ha kedvem van nézzek körül náluk és mutassam meg a blogomon a kedvenc ruháimat, kaptam az alkalmon és elhoztam az én ízlésemnek megfelelő csodálatos költeményeket. 


A-line Sweetheart Tulle with Appliques Lace Court Train Elegant Wedding Dresses 


Nekem fontos az A-vonal és a csipke betét. Mindenképpen pánt nélküli darabot szeretnék és nem sellőfazont vagy zártat, nekem ez ami a legjobban áll és számomra a legszebb.
Ahhoz kétség sem fér,hogy a csipkebetétektől még nőiesebb megjelenésünk lesz.


Princess Sweetheart Tulle Appliques Lace Sweep Train Backless Fabulous Wedding Dresses


Az alja is nagyon szép és mutatós ennek a darabnak, élőben is láttam már hasonlót egy szalon kirakatában ami elrabolta a szívem. A csipke részt nem kell itt sem magyaráznom szerintem! 


A-line Sweetheart Tulle with Appliques Lace Chapel Train Graceful Wedding Dresses


Ez az uszály magával ragadott teljesen. Régebben nem különösebben érdekeltek az uszályos ruhák, de mostanában egyre szebbnek látom azokat,amik bizony hátul kissé hosszabbított fazonúak annak ellenére,hogy széles az aljuk. Ezek a fazonú ruhák egy hosszú fátyollal mesebelien hatnak rám.

Milyen érdekes az élet,sokat foglalkoztat az esküvő gondolata és esküvő kiállításon is voltunk Istivel, erre pont most keres fel egy ezzel foglalkozó oldal :) Véletlen szerencse, de nagyon szívesen nézegetem ezeket a szebbnél-szebb ruhákat. Ha csak álmodoznátok,akkor is érdemes bekukkantani hozzájuk szerintem!


Nektek melyik fazonú ruhák tetszenek a leginkább?

Köszönöm,hogy benéztetek,ölel benneteket:
Ezt a bejegyzést a DressFashion olal támogatta. A véleményem teljesen a sajátom, nem befolyásolt semmilyen nemű külső tényező.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése