2016. február 10., szerda

Ötlettár- Mivel lepjük meg a szeretett férfit Valentin napon?

Sziasztok!

Igen, van aki szereti van aki nem. Van aki ünnepli és van aki nem. Mindkét véleménytábornak tiszteletben kell tartania a másik véleményét, így aki nem tartja ne tartsa, aki szereti had szeresse, nem. Mi is lehet ez? Hát persze, hogy a halloween ... mellett szintén megosztó Valentin nap. Én szeretem ünnepelni, szeretem meglepni a szerelmem egy kis aprósággal, gesztusokkal és egy ajándékkal is akár. Mindig nehéz hosszú évek után ajándékot adni az ilyen ünnepre. Én szeretem az apró meglepetések mellett a gesztus jellegű ajándékokat ezen a napon..és persze a fő, hogy együtt töltsük a napot a szeretett férfival. Akár egy közös program, egy vacsora vagy egy összebújás és filmnézés is lehet ünneplés, amik megvannak az év többi napján is.


És ha már a gesztusoknál tartunk...


1. Vegyünk egy üveg finom pezsgőt, mellén akár epret és máris jól indul a közös idő eltöltése. Vagy lehet az egy pohár bot is behűtve, mellé egy jó film és a szerelmünk.. kell ennél több?
2. A férfiak imádják a hasukat, nem véletlenül született meg a mondás, hogy a hasukon keresztül vezet a szívükhöz az út. A kedvenc édességük vagy ennivalójuk elkészítése egy fincsi vacsi vagy akár egy rendelt pizza ( az én szerelmem igazi fanatikus ;) ) is lehet kedves meglepetés. 
3. Az édesség. Az örök klasszikus mi más? Csoki, bonbon, süti, keksz , amit szeret! Mindennek örülni fog, és ehhez készíthetünk aranyos egyedi csomagolást üzenettel, sok ötletet találni hozzá pinteresten!
4. Egy kép, benne Te vagy Ti, kell ennél több? Egy közös emlék,amire ha ránéz mindig a boldogságotokra gondol majd, na meg Rád.


De ha valami kézzel foghatóbb kell mert Ti nagyon ünneplitek a napot akkor...


1. Egy kulcstartó. Lehet aranyos vagy praktikus, de ha a lakáskulcsát vagy slusszkulcsát erre teszi, erről is mindig eszébe fogsz jutni. Vannak páros kulcstartók is aminek az egyik fele nálad marad a másik nála. Apró,de kedves meglepetés lehet.
2. Egy szép fehérnemű és Te.. a többit a fantáziátokra bízom :)
3. Fülhallgató, tapasztalatból mondom, mindig jól jön.
4. Parfüm, ami szintén igazi aduász, mindig lehet vele örömet szerezni.
5. Pénztárca, de ne feledjetek beletenni aprópénzt a szerencse miatt és egy kis fotót magatokról!
6. Fondü készlet, finom dolog ez! Egyszerűen megoldható ha olvasztunk csokit mikróban és kis szeletelt gyümölcsöket mártunk bele.


Remélem sikerült pár hasznos tippet adnom! Ha bármi kérdésetek van írjatok. Ti mit adnátok a párotoknak?

Sok puszi:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése