2016. január 25., hétfő

Playboy Skintouch technológiás dezodor - VIP

Sziasztok!

A Playboy Klub részeként egyik nap értesítőm jött, hogy csomagot kaptam, így elmentem a postára és meglepetés ért mikor kibontottam  a csomagot. Ugyanis nem is én kaptam benne tesztelnivalót, hanem I. , aki nagyon is örült ennek a lehetőségnek. 
No azért én is kíváncsian vettem szemügyre a katalógust és a deo-t magát is, hiszen eddig nem hallottam erről a Skintouch technológiáról. Egyébként rengeteg deo-juk elérhető ebben a verzióban, a London-tól a VIP-ig, egész pontosan London, #generation, New York, _Play It Wild és aVIP-t amit mi is megkaptunk, és nekem nagyon tetszik, igazi szexi pasi illat, jól áll I.-nek.  


A lényege a dolognak, hogy érintésre aktiválódik a dezodor, tehát befújja magát a férfink, és ha a szeretett nő hozzáér bumm, aktiválja magát az illat intenzíven szabadul fel az érintésre, mely által jobban érezhető. A kupak megoldás nekem tetszik, ez a csavarós nyit-zár dolog nekem bejön, női deo-n is láttam már ilyet, de nem sokan alkalmazzák még ezt. 


Azt kell mondjam a Playboy szépen fejlődik, egyre több számomra kedves női és férfi illatot is forgalmaznak. Ez is biztosan elhasználásra kerül, mert I.-nek is nagyon bejött. 

150 ml - javasolt fogyasztói ára 1099 Ft.

,, A Playboy Skintouch formulának köszönhetően, melyben kis kapszulák tartalmazzák az illatot, a nagy Ő képtelen lesz visszafogni magát, meg kell, hogy érintsen!... a csúcstechnológiás kapszulái por formában tartalmazzák az illatos olajat. Ezek szinte észrevétlenek maradnak addig, amíg a bőrrel nem érintkeznek, vagy a test melege nem kelti őket életre őket. A nagy Ő érzéki érintése súrlódást vált ki a bőrödön, amitől felnyílnak a kis kapszulák és kiszabadul a csodás illat. "

Ha tehetitek próbáljátok ki!

Puszi:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése