2015. április 25., szombat

Scholl Velvet Smooth lábápolás

Sziasztok!

Nemrég kaptam az e-mail címemre egy szuper sajtóanyagot, amit szeretnék itt a blogomon is elérhetővé tenni, hogy Ti is értesüljetek a Scholl újdonságairól. Eléggé ismert termékeik vannak, és nem is hiába, hiszen elég jók szerintem, már amennyi tapasztalatot gyűjtöttem velük kapcsolatban. Mindenesetre itt a jobb idő, előkerülnek szépen lassan azok a lábbelik,amiknél kikandikálnak a lábujjak, a sarok, és bizony ügyelni kell ezeknek a területeknek az ápolására is.


Eddig csak a kék reszelővel találkoztam, de most egy limitált pink darabbal 
bővült a kínálatuk: ez a kis szerkentyű már gyémántkristályokkal ellátott reszelő felülettel dolgozik, és mi is lehetne keményebb mint a gyémánt? Ezek alapján igen jónak tűnik. Ami jó még, hogy különböző ápoló termékeket is kínálnak a kis gép mellé, ami a hatását biztosan fokozza. De lássuk mit tartalmaz a sajtóanyag:

,,Scholl® Velvet Smooth™ intenzív szérum – Expressz ápolás
Scholl® Velvet Smooth™ intenzív szérum az első lábszérum, amely hialuronsavat, zöld kaviárt és Pentavitint™ is tartalmaz, így biztosítva hogy a bőr nedvesség-egyensúlya hosszantartóan fennmaradhasson. A hialuronsav minden más vegyületnél hatékonyabban véd a kiszáradástól, hasonlóan a Pentavitinhez™, ami a bőrben lévő keratinréteghez kapcsolódva segíti elő a bőr optimális hidratáltságát. A Scholl® Velvet Smooth™ intenzív szérumot a nap bármely szakában alkalmazhatjuk, nem csupán a teljes körű heti lábápolás részeként, de bármikor, amikor gyors hidratálásra van szükség.

Scholl® Velvet Smooth™ lábfürdető – Az üde lábakért
Az ideális heti lábápolási rutin elengedhetetlen része egy lábpuhító fürdő. A zöld kaviárral, tengeri szérummal és E-vitaminnal dúsított Scholl® Velvet Smooth™ lábfürdető gondoskodik a bőr kényeztetéséről.
Az E-vitamin nemcsak belülről, de kívülről is segíthet a bőr öregedésének lassításában. A tápláló összetevők mint a zöld kaviár és a tengeri szérum pedig javítanak a talp száraz, kemény részeinek állapotán, így lábainkat puhábbnak és tisztábbnak érezhetjük.
A lábfürdető különösen hatékony, ha közvetlenül a gyémánt kristályokkal ellátott Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő készülék után alkalmazzuk. Csupán 15 perc áztatás 15 ml lábfürdetővel elegendő ahhoz, hogy lábaink higiénikusan tiszták és nyugodtak legyenek. A lábfürdető használata után alkalmazhatjuk aScholl® Velvet Smooth™ intenzív szérumot, amit a különösen száraz bőr hidratálására fejlesztettek ki.

Kedvenc talpreszelőnk most új, limitált pink színben is elérhető!

A tavalyi év kihagyhatatlan szépségápolási darabja, a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő idén tavasszal egy innovációval rukkolt elő: a készülék rotációs fejeit gyémánt kristályokkal látták el, így még hatékonyabbá téve az otthoni lábápolást, ráadásul a készülék áprilistól limitált kiadásként, igazi csajos pink színben is elérhető. A pink készülék az új, extra kemény rotációs fejjel kapható, melynek segítségével igazán egyszerűen távolíthatjuk el a megkeményedett bőrt, így gyönyörű lábbakkal vághatunk neki a tavasznak.


A Scholl® Velvet Smooth™ lábápoló termékcsalád minden tagja és a limitált példányszámban áprilistól elérhető pink Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal drogériákban és hipermarketekben kapható.


Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal ajánlott fogyasztói ár: 11 999 Ft*
Scholl® Velvet Smooth™ intenzív szérum ajánlott fogyasztói ár: 2 299 Ft*
Scholl® Velvet Smooth™ lábfürdető ajánlott fogyasztói ár: 1 899 Ft*

* az ajánlott fogyasztói ár tájékoztató jellegű, üzletenként eltérhet!"

Nekem tetszik, ha próbáltátok már, írjátok meg milyen!

Puszil: Hajnitok


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése