2014. november 2., vasárnap

Lépések az új felé...

Sziasztok Blogcsibék!

Először is szeretném megköszönni a sok kedves üzenetet amit Tőletek kaptam, nagyon sokat jelentett nekem. Látom tudjátok mit jelentett és jelent még mindig nekem az a kicsi lány, az a sünimanó aki elment. Nehéz volt, és még most is az, mindig eszembejut.
 Szeretném ha ez a hónap jobb lenne, és egy új kezdet része lenne az életben, hiszen 3 évet nem törölhet ki soha már egy ember az emlékezetéből és a szívéből sem. Teljesen ezt meg úgyis csak az érti meg, aki gyermekeként szeret vagy szeretett valaha egy kicsi állatkát.De az élet nem élet süni nélkül, ezt érzem én is és a családom is, ezért hamarosan ha minden igaz új kis manóbaba költözik hozzánk.
Rozikát senki nem pótolhatja, abszolút első kijelentés volt mikor szóba került a gyógyulás folyamatában egy kis jövevény, hogy semmiben nem hasonlíthat a kicsi leányzóra aki hosszú évekig volt a legszebb dolog nekem. Nem is a pótlás a cél,hanem egy új kis lakás kibélelése a szívem paneljában neki. Teljesen másmilyen kinézetre, kisfiú és a neve Marci lesz. Nagyon- nagyon várjuk már, és akartam, hogy tudjatok Ti is erről!


Katt a képre az Erizo Törpesün Tenényetért

Ő a mi kis Marcikánk! Igazi tökös kis fiúnak tűnik és nagyon szépséges nemigaz? Szombaton már az ölemben tarthatom végre :)
Fontosnak tartom elmondani, hogy mennyire fontos egy sünike esetében az, hogy honnan jön. A legjobb híve vagyok, a legjobb pedig az Erizo tenyészet. Gondoltam megosztom Veletek is,hogy honnan választottunk és miért. Sosem csalódtam még bennük, rengeteg sünikét neveltek már fel, még több embernek okozva ezzel hatalmas örömöt. A sünikéik igazi kezesbárányok náluk a jó tartásnak, szocializálásnak köszönhetően. Mindenféle finomságot megesznek, szelídek, okosak és csodás példányok, genetikailag is minden rendben van velük! Származási lappal rendelkeznek, a szüleiket is megnézhetitek az albumokban, érdemes amúgy benézni a Facebookjukra, mert mindig játékokat rendeznek és rengeteg a kép, a frissítés.További elérhetőségeik:

Tehát a Facebook:Telefon:
(20) 562 6162


                                                                              

Millió puszim: Hajnitok

2 megjegyzés:

  1. Nagyon kis édes süni Marci - én is elnézegettem ezen az oldalon, mert nagyon csábulok a sünik felé, de hát ki tudja még mit hoz az élet :)

    VálaszTörlés
  2. Marci nagyon helyes fiúsüni, az biztos, és azt hiszem, most megint napokig süniket fogok nézegetni, és próbálom majd lebeszélni magam, hogy még egy állatkám legyen :-D

    VálaszTörlés