2014. október 19., vasárnap

Glamour napi szerzeményeim

Bloggercsibék!

Ki volt Glamour napozni? Sok kis Csibe, ugye? :)

Én sem hagytam ki idén sem a Glamour napokat, hiszen ilyenkor az 50%-os kuponok nagyon csábítóak tudnak lenni. Azóta persze már elkezdtem tesztelgetni-használni-hordani az újdonságaimat.
Van a dolognak egy olyan oldala is, amit valahogy mindig előre tudok, mégsem tud eltántorítani a vásárlástól... mert egy-két dolog féláron történő beszerzése is eléggé csábító ahhoz,hogy a végén mégse sok minden landoljon a kosaramban.


Mindig tervezek, végiggondolok, mire van valóban szükségem. Aztán előre feltérképezem a terepet. Végül csalódok picit, mert amit akartam vagy nincs, vagy elfogy, vagy beszedik a poocokról vagy satöbbi. Idén mondjuk az szuper volt, hogy a dm-ben a leárazott termékekre is éltek még pluszban a kupon kedvezményei, de még mindig a sok leülepedett, régi, rossz és talán romlott (?) körömlakk csücsül sok-sok állványon. Főleg a drágább drogáriás termékek esetében látom ezt. A Ti dm-etekben is ez a helyzet vagy csak minket tisztelnek meg ezzel? Ki fog romlott körömlakkot megvenni amiből már kicsapódott az az átlátszó anyag? Még a kedvem is elmegy tőle, mikor szeretnék egy színt , itt a lehetőség és megszerezhetném erre ott van és gusztustalan. Hol vannak az újdonságok? Amikről tudom, hogy lennie kellene, de ide hozzánk már nem ért el. Tudnám az ilyet napestig sorolni sajnos, de nem fogom hiszen nem is akarom. Ja és a lökdösődő hordákban járó 10-15 éves lányokról ( tisztelet a kivételnek) még nem beszéltünk. Mert nem baj ha sokan mentek, nem baj ha nem vesztek semmit végül de miért löködtök? Nem értem, azért ennyire nem lennék soha oda egy rúzsért vagy körömlakkért, hogy szinte verekedjek érte, ez nem a ring csak egy drogéria könyörgöm :)
Na ezeket félretéve, hamar lezavartam a Glamour napokat idén is. A dolgok egy része volt amit szerettem volna, egy részét meg megvettem sima eurósban mert például -50 % nélkül is olcsóbb volt ott mint máshol.
Az F&F-nél kinézett szőrmetáska (régóta nagy nagy nagy nagy vágyam egy ilyen táska őszre-télre) a maga magas árán még kedvezménnyel együtt sem költözhetett be hozzám, mert nem vagyok hajlandó érte annyit kiadni, találok olcsóbban is... de fáj a szívem érte azért. A 50 Shades of Grey kollekció sehol, a pizsik ára is az eget verdeste, és maximum egy sünis pizsiért vagyok hajlandó súlyos ezreket kiadni, szóval az F&F kimaradt idén. Volt helyettem H&M, Háda, Dm.A dm-ben vettem a csodás metál pink She lakkot, és a Loreal nuda kollekciójának lakkját, a Nivea arctisztítót és a Dove deót. Lesz róluk teszt :) A Moyra lakk egy eurósban ugrott be a korásba, míg a Hádában is kihasználva a -20%-ot ( kupon nélkül ők is akcióztak) vettem ezt a farmert, a fülest is eurósban, a zoknicsomagot meg H&M-ben, Annyira édes ez a zoknicsomag, rengeteg sok aranyos állatkás verzió volt, sünis persze nem, de ez a lány mosómacis nagyon megtetszett. A szivecskés kötött harisnya pedig egy ázsiából van, nagyon édes, nagyon megtetszett rajta a sok pici kis színes szív, le is csaptam rá, hiszen kellett őszre, mert csak sima feketéim vannak, azok is vékonyabb anyagból.
Most meg majd jönnek a Joy-napok is.....
Ti miket vettetek? Terveztek valamit a Joy napokra?

Puszi:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése