2014. június 1., vasárnap

A hónap kedvencei-május

Sziasztok Bonbonjaim!

Hónap kedvencei bejegyzés következik, régen volt, tudom, de most újra itt van :) A ritkább hónap kedvencei bejegyzéseknek pedig az oka, hogy nem mindig vannak új kedvenceim, így nem látom értelmét teljesen egyformán felsorolni az előző havi szívmazsoláimat. No, de lássuk, jelenleg mik azok amik az elmúlt hónapban, bizony nagyon is szeretve voltak általam!


Most több kategóriát hoztam mint általában, mert a használt termékek mellett lesz film, zene, kép, vagy esetleg youtube guru is!

SMINK és szépségápolás :


A sminkek közül ezeket a babyket használtam a legtöbbet. A Rimmel szempillaspirálja ( Lash Accelerator Endless) óriási, brutális pillákat csinál, imádom,és sajnos a végét járja már ami nagyon szomorúvá tesz mert eléggé borsos ára van.
Az alapozó is Rimmel ( alapozó Wake Me Up) , ebben a hónapban nagyon bejöttek nálam a cuccaik! Jó a fedése, nem zsírosítja a bőröm és eléggé tartós is ha púderrel fixálom és egyszer felfrissítem vele napközben.
Nagy hezitálás után a S-he ( compact powder) púderét vettem meg még a Joy napok alatt,és nem csalódtam, a reggeleim része lett ő is.
A másik két szépségtartozék amit ide sorolnák az essence-től, a szemöldökceruzájuk( essence dark blonde szemceruza), valamint ez a színátmenetes babarózsaszín-pink pirosító( essence blush up powder blush-pink),ami természetes hatású pírt ad az arcnak és éppen ezért nagyon jó tavaszra és nyárra egyaránt ha nem akarok túl pirosítani.
Az illatot pedig biztosan kitaláltátok már, hiszen egy egész posztot szenteltem neki, Katy Perry- Killer Queen parfümje.RUHA:


Nem ragoznám túl, ez a szoknya és ez a felső volt a legújabb kiskedvencem

KIEGÉSZÍTŐ:


e-bay, azóta ezt hordtam

És most következzenek a nem kézzel fogható dolgok....

ZENE:

SOROZAT- Film

Vampire Diaries- nem is kérdés, én hatalmas fanatik vagyok ha erről a sorozatról van szó,és elhihetitek,hogy sokszor nem Elena rinyálásáért nézem :) Na jó, bírom ám őt is, de Bonnie és Damon a két kedvenc karakterem. A szezonfinálé nem kicsit volt ütős, a százas papírzsepi a felére nem volt elég körülbelül....


Nem kell magyarázat, igaz lányok? :)

Filmek közül volt pár ami nagyon tetszett. Ilyenek voltak a következők:

A végzet ereklyéi- Csontváros
A Beavatott
Diana
Nektek mik dobogtatták meg a szíveteket? Írjátok meg! 

Puszicsokrok: 

1 megjegyzés:

  1. Hát az az óra, a szoknya és a felső!!! Annyira szépséges-nőies stílusúak, hogy elolvadok :-) Örülök, hogy mostanában ez a nőiesebb stílus kúszott be a divatba, és Hozzád különösen illik :-)

    VálaszTörlés