2013. december 9., hétfő

Kate Moss - Rimmel a British Fashion Awards


Sziasztok!

Megmondom nektek teljesen őszintén, nem vagyok egy Kate Moss rajongó. Szép, csak valahogy kimaradt az életemből, nem rajongtam érte, tudomásul vettem, hogy létezik,és a Rimmel London márka arca. A trendkiadások amik a nevéhez fűződnek mondjuk tetszenek!A kollekció nem tűnik rossznak, kíváncsi lennék a többi színre a lakkokból és a Scandel eyes is érdekelne már jó ideje, mondjuk pont nem feketében :) Az alapozót sem lenne rossz kipróbálni! Lássuk, mit ír róla a Coty ( köszönöm az információt):

A LONDONI DIVATVILÁG KIRÁLYNŐJE, KATE MOSS, IGAZI, LAZA, LONDONI STÍLUST TEREMTETT AZ ANGOL DIVATHÉT DÍJKIOSZTÓ GÁLÁJÁN, AHOGY  RIMMEL PIROS SZÍNŰ RÚZST VISELVE VÉGIGVONULT A VÖRÖSSZŐNYEGEN


,,A Rimmel márka nagykövete, Kate Moss újra a reflektorok kereszttüzébe került, amikor az angol Divathét díjkiosztó gáláján végigvonult a vörösszőnyegen. Az Alexander McQueen tervezte káprázatos ruha, és a Rimmel vörös rúzsával kiemelt ajkai egyértelműen őt tették a londoni divat megtestesítőjének.
2006-ban és 2009-ben őt választották az év modelljének, és most, a divat business-ben eltöltött 25 éves pályafutása alkalmával különleges elismerésben részesült.
A Rimmel London megragadja ezt az alkalmat, hogy köszönetet mondjon Kate-nek ezért az inspiráló 25 évért, amit a divat és a szépség világában töltött. A közel 12 éves együttműködés minden percét imádtuk, és reméljük, még rengeteg ilyen izgalmas alkalom lesz  a következő évek projektjei során is.Azért, hogy az ünnepek alatt Te is olyan tündöklő legyél, mint Kate Moss a vörösszőnyegen, lépésről lépésre elmondjuk a tökéletes smink titkát. A hibátlan smink a jól megválasztott alapozónál kezdődik. Vidd fel a pihekönnyű,a bőr tónusához igazodó Rimmel Wake me up alapozót az arcodra, az almácskákat emeld ki a Lasting Finish mono pirosító 080, bronzos árnyalatával.
Kate jellegzetes szemfestéséhez a Rimmel Scandaleyes Waterproof Khol szemceruza 2-es színét válaszd, és ahhoz, hogy elérd a kívánt hatást, kombináld a Scandaleyes Shadow Stick 2-es árnyalatával, így lesz tökéletes a pillák vonalának kiemelése, a kontúr. A ragyogó befejezéshez tegyél fel a szemhéjadra Scandaleyes Shadow Stick 11-es árnyalatot, majd dúsan fesd ki a pillákat, bőven használd a Rimmel a Lash Accelerator Endless fekete szempillaspirált.
Azért, hogy megjelenésed olyan tökéletes legyen, mint Kate-é azon az éjszakán, fesd ki a szád a Rimmel Lasting Finish by Kate Moss rúzs ikonikus 1-es árnyalatával.
A vörösszőnyegre illő hibátlan megjelenés elengedhetetlen feltétele, hogy körmeid is szépségesek legyenek. Az Alexander McQueen tervezte ruhaköltemény és a Marc Jacobs szőrmekabát fantasztikus kiegészítője volt a Rimmel Salon Pro by Kate Moss körömlakk 237-es, “Soul Session” árnyalata, válaszd ezt az ünnepi öltözékedhez.
Még egyszer: szeretettel gratulálunk a mi igazi londoni lányunknak: Kate Mossnak!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése