2013. október 3., csütörtök

Na mit pakoltak ki nálunk? Essence- Justin Bieber kollekció

Sziasztok kis bloglakóim!


Igen, kitették :D Na, hát most mit is mondjak, nem mondhatom,hogy csípem a srácot, vagy a zenéjét , de a kollekcióban mégis van három dolog ami megtetszett, pedig az előzetes képek alapján nem gondoltam volna. Lőttem sunyiban képet amelyen az árakat is megnézhetitek!Ami megtetszett és elsőre nyúltam érte mert felkeltette a szemem érdeklődését az a menta színű szájfény volt. Annyit előrebocsájtok, hogy nem volt teszter így nem tudtam swatcholni, pedig nagyon szerettem volna! Tetszik még a pirosító narancsosabb verziója és a körömlakk amivel állítólag akármilyen papír mintáját rányomathatjuk a körmeinkre. Itt jött a hezitálás... megvegyem, ne vegyem?
Nem vettem...majd holnap :D Mert azóta viszont óránként eszembejut milyen aranyos dolgokat tudnék én nyomatni a körmeimre. Kell,kész , ennyi.


Ami viszont vicc kategória az a papír ami állítólag mintakollekció. Hát én belelestem a kis papírdobozba, konkrétan mintha nyomtatott fekete-fehér oldalt láttam volna összehajtogatva, ki ad ezért 500 Ft-ot? :/  Főleg,hogy elvileg a lakk akármilyen más papírral is alkalmazható....

A lakkok szépek voltak de ilyen színeim már vannak, tehát összegezve ami nagyon bejött: a menta és az élénkvörös szájfény, a mintázós lakk és a pirosító, de csak a lakkot fogom elhozni :)

Nektek tetszik valami ebből a kollekcióból?

Továbbá azt a hírt kaptam, hogy jövő héttől érkezik az új kollekció a Rossmannokba a gél lakkos felszereléssel együtt, az uv lámpa ára 7999 Ft, a lakkoké egy ezres lesz dbonként!

Köszönöm, hogy benéztetek, sok puszi: Hajnitok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése