2013. május 21., kedd

A kedvenc grafikusom ajándéka, egy kis szeretetroham!

Ismerek egy lányt, egy tiszta szív embert, aki emellett még grafikus is! Igazi barátomként tekintek rá a sok sok km dacára, ami ketté választ minket kis hazánkban. Sünikéink révén ismerkedtünk meg, és mára igazi triumvirátust alkotunk Sünkeresztanyunkkal karöltve, aki az Erizo törpesün tenyészetet vezeti és Kristóf Mónikának hívják. Imádom őket <3 Amúgy itt említeném meg, ha tényleg biztos helyről szeretnétek sünit, szerető tenyészőktől akiknek az életük a pici tüskések jóléte körül forog, csakis őket ajánlom! Eléhetőséget bármikor kérjetek bátran, de itt a Fb oldaluk: Erizo Törpesün tenyészet

Szóval, a lány, aki alkotott nekem egy gyönyörű munkát, nem más mint Hetey Brigitta, egy eszméletlenül tehetséges grafikus lány:


Hercegnőt varázsolt belőlem! Annyira tehetséges, ha fele ennyi varázs rejtőzne a kezeimben amit tollba tudok önteni már boldog lennék! Szívből köszönöm neki innen is a blog fejlécét!

Úgy döntöttem, fogok írni kicsikét majd elmélkedéseket a törpesünikkel kapcsolatban, hiszen a lelkünk ápolása is a blog szerves része mint tudjátok,és ehhez számomra a kis kedvenceink is hozzátartoznak, akik simogatják a szívünket egy egy rossz vagy akár jó napon!

Sok puszi nektek, bármi kérdésetek van írjatok bátran!

Hajnitok

12 megjegyzés:

 1. woooow,tényleg szuper lett! :)

  VálaszTörlés
 2. neee *___* ez csudiszép lett :)

  VálaszTörlés
 3. Wow, tényleg csodás, én pedig most félve nézem meg a FB-oldalt, nehogy szerelembe essek egy sünivel... :-)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a sok kedves szót, nem hiába, Brigi nagyon nagyon belevaló és ügyes csaj! :) Puszi nektek!

  Móni drága, alap, tudod, hogy így érzek! <3

  VálaszTörlés
 5. gyönyörű és nagyon ötletes

  VálaszTörlés
 6. Ó Hajni nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat és persze a többieknek is! Örülök, hogy részese lehetek az oldaladnak ilyen formában. <3

  VálaszTörlés
 7. Ó Hajni! :') Köszönöm a kedves szavakat! Ezért érdemes dolgozni kérem szépen. Örülök, hogy ilyen módon részese lehetek ennek a fantasztikus oldalnak. A többieknek is köszönöm a kedves hozzászólásokat!

  VálaszTörlés
 8. Jaj úgy örülök, köszönöm a sok kedves szót mind a magam és Brigi nevében is <3 Brigimé az érdem, tényleg eszméletlen ügyes! :)

  VálaszTörlés