2013. április 7., vasárnap

Sally Hansen már nálunk is !

Biztosan sokan hallottatok róla,de én sem tudok szó nélkül elmenni mellette, hogy már nálunk is kaphatóak a Sally Hansen lakkok! Töredelmesen bevallom, jómagam ezidáig nem ismertem őket és az ára miatt egyelőre nem is fogom sajnos, de mikor a Dm-ben megpillantottam a displayen őket, azért megdobbant a szívem a nagy lakkszivárvány láttán! Gyorsan elhesegettem a kisördögöt a bal vállamról és inkább sarkon fordultam, hiszem 2190 Ft-os ár díszelgett a cédulájukon!


Hello Spring, Hello Sally !

Nekem nagyon a tavaszt juttatták eszembe a lakkok, főleg a kínálat jobb széle, a menta, kék és egyéb tartka világos lila színekkel. Nagyon szépek voltak tényleg, ha tehetitek legalább nézzétek meg őket!

Ahogy utánanéztem kicsit a dolgoknak láttam,hogy több termékkel is rendelkezik a márka nem csak lakkokkal. Azt is láttam,hogy volt még ott pár dolog a lakkokon kívül de közelebbről nem néztem meg sajnos! A márka lakkjai elérhetőek a Tesco, Dm és Müller üzleteiben országszerte!

Megmutatom nektek milyen mentás füstös -márványos lakkozást készítettem a múlt héten!:Most még szeretném nektek megmutatni a sajtóanyag egy részét, amit a Coty jóvoltából tehetek nektek közzé:
,,A Sally Hansen 50 éve vezető a körömápolásban és a körömfestésben. Amióta fél századdal ezelőtt Sally Hansen, vegyész férjével együtt kifejlesztette az első Hard as Nails körömápolót, a nők azóta megbíznak a márkában, tudva, hogy a legjobb megoldást nyújtja körömproblémáikra. Ezen első „üvegbe zárt körömklinika” óta, amely azóta is a márka bestsellere, a Sally Hansen a körömápolás vezető márkájává vált. Folyamatos innovációinak, divatérzékeny stílusának és magas minőségű, szalon-ihlette szolgáltatásainak köszönhetően, a márka az USA első számú körömszkértőjévé vált. Az úttörő formuláknak, a korszerű összetevőkenk, a jövőbemutató csomagolásank és applikátoroknak köszönhetően a márka büszke arra, hogy elsőként vezeti be az újításokat a piacon. A jó hír pedig, hogy mostantól a magyar nők számára is elérhetőek a Sally Hansen termékek. Hogy mi a Sally Hansen hihetetlen sikerének titka? 3 lépéses programja segít, hogy a hölgyek professzionális, szalon minőségű manikűrt készíthessenek otthonukban.A 3 lépéses program:1 Formázás, 2 ápolás, 3 Színezés"Érdekesen hangzik, érdekes háttértörténet! Remélem egyszer lesz hozzá szerencsém :) Ti ismertétek? Próbáltátok már?


Puszi: Hajnitok 

2 megjegyzés:

 1. Please be advised that my 'Wildflowers' image has been used without permission on your blog. (Your post on April 7, 2013) You may not have been aware that I am the sole owner of my images and that using, copying and altering them in any way violates copyright law.

  As a visual artist trying to make a living from my artwork, I find it very hard to see my paintings used without my permission and without compensation.

  I realize that you may have done this inadvertently. I would ask you to remove my "Wildflowers" image from your blog and confirm to me that you have do so.

  Thank you for your cooperation.
  Kathleen Maunder
  kathleenmaunder@gmail.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hy,

   sorry for this, I don't know that this your image is! I made this pic montage on my polywore, and it was on the list of the site. It's done, deleted.

   Thanks for your understand!

   Törlés