2013. április 15., hétfő

Nálam is volt mini Glamour!

Nem csaptam valami nagy vásárlást a kupondömping ellenére a Glamour napok keretein belül. Sajnos én is úgy vagyok ezzel,ahogy pár blogon már olvastam, várom,várom aztán meg csalódás az egész. A sminktermékekben még nem is, de a ruhákkal mindig így járok! Bementem a H&M-be, ahol csillagászati árak tombolnak, főleg,hogy itt nincs Divided, meg hát make-up rész sem, amit nagyon sajnálok, mert érdekelne onnan pár dolog általában. A terveim már előre le lettek tisztázva, listával mentem vásárolni, csak és kizárólag szükséges holmikat akartam!Amit akartam:

-lila lakk, az essence bloom etc. árnyalatában, amit azóta is kerestem
-hajfesték
- 1 random dolog amivel meglephetem magam
-szempillaspirál
-pirosító szép rózsaszín árnyalatban Úgy kezdődött a dolog,hogy a plázában indítottam, H&M- semmi, Tally Weijl kupon felhasználása nélkül fülbevaló, láncos egy füles extra olcsón.Aztán város belseje, DM-Rossman. A kedvemet elvette a biztonsági-őr effekt, amikor a DM-ben konkréten a fél órán át történő dilemmám során végig engem lesett a drága, a popómba kullogva, de hát ha nem unta, én már úgy voltam vele,hogy nekem nincsenek tisztességtelen szándékaim, levegőnek néztem.Pattogtam fel le, hogy mit vegyek fél áron, kocsiba be majd ki, élvezhette a műsort :D

Mutatom azt a pár apróságot amik barátságba kerültek velem:Fülbevaló: Tally Weijl: - 0 %
Cosmo : -0%
Maybelline szempillaspirál: -50%
Manhattan lila körömlakk : -50%
Balea deo: -0%
Loreal hajfesték:-50%

Szóval nem vittem tőlzásba, kemény 3 db kupont sikerült ellőnöm. Nem találtam egyszerűen szép vágyott rózsaszín pirosítót sem a She sem az Alverde polcain, ugyanis azt onnan terveztem, drágább kategóriásat pedig egyáltalán nem akartam, de a lakk és a hajfesték telitalálat lett!

Összességében annyit tudok mondani : olyan volt ez a glamour nap mint mindig.

Köszi,hogy velem tartottatok: Hajni


3 megjegyzés:

 1. Én se találtam túl sok mindent Glamour napokon. Vettem egy MaxFactor szemcerkát, egy Manhattan spirált és egy Perfect Mousse hajfestéket,ennyi!
  De nagy lelkű voltam és jó néhány kupont szétosztogattam a családban!!:)))

  VálaszTörlés
 2. Valahogy akkor ez a Glamour napok neked sem voltak olyan nagy "élmények"... én meg csak 2 kupont használtam fel :DD

  VálaszTörlés
 3. nice!

  p.s. I'm having a Bonlook sunglasses giveaway if you'd like to check it out!
  devorelebeaumonstre.com xx

  VálaszTörlés