2013. március 17., vasárnap

NYC news - és az én személyes kedvencem

Szijjjasztok drágák!

Kaptam ismét sajtóanyagot, ami belopta magát a szívembe, mikor végiglapoztam a képeket amiket Évi küldött :) Annyira csodaszép rúzsok vannak az új NYC kollekcióban, hogy szívem szerint már most bespájzolnék belőlük tavaszra, főleg az ilyen vacogtató időben és szél tombolós hóviharban, ami kint tombol, kellene az a kis színfolt és üdeség az életbe!A személyes leges-legnagyobb és leginkább tetsző kedvencem, amit szeretnék beszerezni, mert régóta vadászok egy ilyen árnyalatra ő: 
 Hát nem gyönyörű? Remélem élőben is ilyen szépséges lesz,és pigmentált mert akkor hatalmas tavaszi must have és szerelem fog közöttünk kibontakozni <3
 Ezt a csodás világos-púderes színt is szívem szerint a magaménak tudnám, csodás és tökéletes lenne munkába, mert visszafogottabb!Szempillaspirál mániám tombol, agyalok egy ideje ki is legyen az új áldozatom, lehet ő lesz az? :) Majd meglátjuk!

És most következzen az én eddigi legkedvesebb NYC termékem, ami nem más mint egy lakk. Méghozzá a 266-os árnyalat, ami a Battery Park Purple nevet viseli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése