2013. február 12., kedd

A leggyönyörűbb zöld lakk - Emerald

Megtaláltam az álom zöld lakkomat, bizony. Azt mondjuk sosem gondoltam volna, hogy a Vianniban akadok rá extra olcsón, mondhatni fillérekért, de mikor megláttam, ahh mondom gyere a mamához :) Nem kellett csalódnom, bár pár napig lapult még a polcon, türelmesen várakozva, mikor felkentem, majdnem elájultam!

 Imádooooom! Emlékeztet picikét a Catrice - Genius in the bottle-jére, nem tudom miért, mert az aranyosabb-rezesebb szín, de mikor megcsillan rajta a fény, mégis van benne egy olyan tónus! Itt még nem volt rajta fedőlakk, de így is nagyon szépen fed amúgy már egy rétegben is!

 Itt látható jól a szín játékossága. Ahogy éri a fény van benne kék, zöld, arany, olajzöld és a zöld egyéb árnyalatai valamint isteni arany csillámok amik még szebbé teszik! Totális must have, ha tudtam volna, hogy fillérekért ezt a kis csodát kapom vettem volna vagy ötöt belőle ;)


Elnézést amúgy néhol méh vannak a körmöm körül lakk származékok, mert csak 1x mentem át körülötte lemosóval, utána még jött a fedőlakk, de mennem kellett és erre volt időm!A lakk Laura Conti Spa manicure lakk, életemben nem hallottam még róla, megmondom őszintén, de hát van ez így a kisebb drogériás és eurós boltos lakkok esetében, de vicc az ár-érték arány, sokszor mikor ilyeneket látok-tapasztalok, nem értem az ismertebb márkákat, akik néha mellélőve ötször ekkora áron ötször rosszabb minőséget adnak ki a kezeik közül.

Ismeritek ezt a márkát, ha igen milyen színetek van belőle? Az is ilyen szép? :)

Ez a lakk hogy tetszik?

Köszi a látogatásotokat B&L falvában , sok puszim: Hajnitok


1 megjegyzés:

  1. Azta, de gyönyörű!
    Nem is láttam még ilyen lakkot Vianniban sem, de már tényleg én érzem magam nyomoréknak, hogy mindig mindenki talál minden jóságot ilyen helyeken, én meg kb semmi :DD

    VálaszTörlés