2012. december 11., kedd

23 éves lettem!

Ajjjjj, igen, betöltöttem a 23. életévemet. Kisebb koromban az ennyi idős ,,felnőttekre" már nagy, kerek szemmel tekintettem, és tényleg teljesen felnőttnek tűntek nekem. De érdekes módon magam nem érzem 100%-ig annak. Van egy gyermek, vagy gyermeki énem, oldalam, ami bennem lakozik a mai napig, a naív kislány, aki szerintem sosem fog eltűnni a lelkem mélyéről! De őszinte leszek, én ezt nem is bánom!


Ezt a csodaszép csokoládétortát kaptam a születésnapomon, a családi ebéd előtt! Nagyon finom volt. A gyertyáimat minden évben elteszem emlékbe, amúgy nagyon arik voltak, csillogtak :) Ja és a virágot sem ettem meg, az is emlék!


Itt pedig már a kezemben tartom a tortám, mielőtt kívántam volna valamit a gyertyáim elfújásakor :) Csodás napot kaptam a kedvesemtől és a szüleimtől, előző nap pedig céges karácsonyoztunk, utána még a barátommal elmentünk karácsonyi vásározni is, majd mivel az évfordulónk is a közelben volt pizzáztunk is. Tehát nagyon jól telt az ünneplés! Nagyon sok szép ajándékot is kaptam, amikről majd külön bejegyzést fogok írni, már ezáltal megvan a szilveszteri szerkóm egy része is, kaptam szépségápolási termékeket is, ruhákat és aranyos dolgokat, valamint rengetegen gondoltak rám azon a napon :)

Ééééés még valakinek szülinapja van, méghozzá ma, a kis Rozim 1 éves nagylány lett! De azért nekem mindig a babasünim marad!


A Mikulás pedig sapit hozott neki :DHát ennyi lettem volna mára, zárul Hajni mókatára. Köszönöm még egyszer azoknak akik tippeket és segítséget adtak a képfeltöltéssel kapcsolatban !

Köszi, hogy velem tartottatok, sok puszi: Hajnitok


10 megjegyzés:

 1. Boldog szülinapot Neked. És a kis Rozinak is :) olyan cuki :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon boldog szülinapot!
  Az első bekezdés: pont ugyanígy érzek, és mindig is csak reméltem, hogy mások is így éreznek - ezek szerint igen. De én sem akarom, hogy eltűnjön az a maradék gyermeki oldalam :P
  Ja és Rozinak is üzenem, hogy boldog szülinapot, és puszilom :P

  VálaszTörlés
 3. Boldog szülinapot! Én is teljesen egyetértek veled, szerintem sosem fogom kinőni a gyermeki énemet! :D

  VálaszTörlés
 4. nagyon boldog szülinapot! én nemsoká leszek 24.. jajajjj :D

  VálaszTörlés

 5. Isten éltessen sokáig!
  Nagyon boldog szülinapot kívánok!

  VálaszTörlés
 6. Egy napon születtünk, boldogat utólag is. :)

  VálaszTörlés
 7. Olyan édesek vagytok! sokat jelent nekem , hogy írtatok, szívből köszönöm, és Viki, Téged is Isten éltessen sokáig :*

  VálaszTörlés
 8. Boldog szülinapot utólag ! :) Fini lehetett a torta *-* és csini voltál:)

  VálaszTörlés