2012. április 27., péntek

60 éves az ASTOR!

Boldog születésnapot az Astornak, aki immáron 60 éve örvendezteti meg a szépségre vágyó női közönséget termékeivel!video

 Itt egy videó a fotózásról. Amint láthatjátok benne Heidi testét valóban Astor termékekkel festtték ki , és szerintem tök jól néz ki a végeredmény, amire én személy szerint elsőre azt hitte csak photoshop!SZÍNEK MINDENHOL!
Heidi Klum az Astor 60. évfordulójának megünneplésének főszerepében

Az Astornál idén elérkezett az ünneplés ideje! A népszerű dekorkozmetikai márka 60 év elképesztő sikerét ünnepli, az évfordulós ünneplés pedig a márka arca, azaz Heidi Klum főszereplésével zajlik – aki az Astor művészeti tanácsadójaként a buli szervezését is maga felügyeli.

Mivel egyetlen születésnap se teljes egy torta, vagy a ’Boldog Szülinapot’ eléneklése nélkül, Heidi mindkettőt elhozta a maga szenzációs szupermodell stílusában! Mivel mindig készen áll egy kis szórakozásra, az ASTOR rajongóit meglepte egy születésnapi dallal, amit az Astor 60 éves smink innovációja és szakértelme tiszteletére adott elő.

Az esemény kedvéért készített különleges fotókon Heidi szó szerint semmi mást nem viselt, csak az Astor színeit, ezzel ünnepelve a márka 60. évfordulóját. A világhírű sminkes, Joanne Gair olyan mesterművet alkotott, mely valóban a színek történetét meséli el.  Heidi 12 órát töltött azzal, hogy türelmesen figyelte, amint a festmény életre kel. „Ez volt azt hiszem, a tizenharmadik alkalom, hogy Joanne testfestett. Nem bánom, ha ennyi ideig nyugton kell ülnöm – ez a művészet egy élő darabja, amelynek megtiszteltetés a részévé válni. Szomorú látni, ahogy a lenyűgöző fotózást követően eltűnik a lefolyóban, mikor lemosom.”

Íme az exkluzív meghívója az év születésnapi eseményére. Csatlakozzon Heidihez, és ünnepelje meg az Astor 60. születésnapját az alábbi oldalak meglátogatásával:
-       www.astorcosmetics.com
-       Astor’s and Heidi Klum’s Facebook pages-  Írta a Coty a hivatalos közleményében :)Imádom ezt a képet :)


További sok sikert nekik és még sok sok születésnapot kívánok ilyen szépséges videókkal és képekkel!


Sok puszi: Hajni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése